Cinta untuk John

"Mungkin Cinta bukan untuk John. Cinta terpaksa ikut kehendak bapa Cinta."

Ayat tu,masih terngiang-ngiang dekat telinga John. Walaupun sudah 4 tahun Cinta pergi tinggalkan John, dia masih tetap menyimpan harapan bahawa satu hari nanti Cinta akan pulang dan menyambung cerita mereka kembali. Tapi, satu yang ditakuti John ialah tentang Ayu. Tanggungjawab dia terhadap Ayu yang dia kahwini tanpa rela selepas mereka ditangkap basah 2 tahun lepas tidak mudah untuk dilepaskan. 

2 tahun lepas,niat John untuk melepak dengan kawan karibnya Leman bertukar menjadi hari yang tidak akan dilupakan John. Ayu yang berada dalam bilik Leman malam itu mencemaskan John. Pelawaan Ayu untuk masuk disambut John dengan sengih kerang. Leman yang dari tadi tidak muncul menimbulkan pertanyaan di kepala dia.

"Leman mana?"
"Dia pergi kedai, mahu beli kondom katanya," balas Ayu sambil tersenyum sipu.
"Ahhhhh,sudah,"bisik John didalam hati.

Dia bukannya biasa berdua-duaan dengan perempuan ni. Cinta yang sudah dia kenali dari tingkatan 1 juga belum pernah John sentuh tangannya. Tapi malam itu, testosterone John semacam membuak-buak. Melihatkan Ayu yang cuma berT-shirt putih dengan potongan kolar V membuatkan John tak senang duduk. 

Malam itu, John nampak Ayu cantik sangat. Seksi. Kain batik yang Ayu sarung nampak ketat di bahagian peha dan pinggulnya. Dan apabila ayu bersimpuh, John dapat lihat dengan mata kepala dia sendiri betapa putihnya betis Ayu. Ayu juga seakan merelakan sahaja John menatap setiap inci tubuh dia malam itu. Entah kenapa, pemergian Leman ke kedai dirasa sangat lama. Pantiesnya yang sudah sedia basah mengundang resah di hati Ayu. Nafsunya membuak-buak. Melihatkan John seperti anak kucing yang tidak bersalah,Ayu menggodanya. Bermula dengan selakan kain batiknya hingga ke pangkal peha, Ayu semakin berani menundukkan dirinya sekaligus memaparkan lurah dadanya kepada John. Dengan sedikit usikan manja yang dilakukan terhadap John,dirinya terus digomoli.

Malam itu, adalah malam yang sangat John kesali. Impian dia untuk menjaga teruna dirinya hingga ke jinjang pelamin terkubur begitu sahaja. Ayu sangat mempersona. Nafsu untuk bersetubuh dengan gadis telah John tamatkan begitu sahaja, walaupun dia sebenarnya mengharapkan dirinya merasai nikmat itu dengan Cantik. 

Kini, John masih di tepi tingkap. Melayan angin sepoi malam itu dengan segulung rokok nipah dan secawan kopi. 

"Assalamualaikum!"
Jeritan salam dari depan rumah mengejutkan John....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan